Феновете на Хенри Кавил бяха изключително разочаровани, когато в края на

...
Феновете на Хенри Кавил бяха изключително разочаровани, когато в края на
Коментари Харесай

Хенри Кавил тръгва на опасна мисия срещу нацистите

Феновете на Хенри Кавил бяха извънредно разочаровани, когато в края на 2022 година артистът разгласи, че се отхвърля от ролята на Гералт във фентъзи сериала на Netflix - The Witcher.
 Трейлър на Argylle с Дуа Липа, Хенри Кавил и Брай Далас Хауърд
Дуа Липа се впуска в света на шпионите

Трейлър на Argylle

Но това надалеч не значи, че артистът ще забавя темпото, а даже в противен случай, превключи на по-висока предавка. Само след няколко дни ще го гледаме по кината в " Аргайл: Супершпионин ", а излезе и филмовият откъс на The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Режисираният от Гай Ричи филм ще ни придвижи в разгара на, когато няколко английски наемници ще рискуват всичко в името на загадка задача.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare е основан на същински събития и ще ни покаже по какъв начин персонално Уинстън Чърчил инициира сформирането на скришен отряд от военни, които имат секретна и доста значима задача. Те потеглят против нацистите, употребявайки извънредно нетрадиционни бойни техники и похвати.

Но дейностите им обръщат хода на войната и са в основата на сформирането на Специалната въздушна работа на Англия. Още по-интересното е, че Йън Флемниг, създателят на книгите за Джеймс Бонд, е бил част от тази група, написа The Hollywood Reporter.

Какво се случва с " Шотландски войник " с Хенри Кавил

Има ли развиване по кино лентата

Освен Хенри Кавил, който ще играе предводителят на групата, в актьорския състав личат имената на Алан Ричсън, Ейса Гонсалес и Хенри Голдинг.

Премиерата на The Ministry of Ungentlemanly Warfare е планувана за този април
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР